Uw boot snel en voordelig laten bergen

Tarieven boot bergen

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bergen en slopen van allerlei soorten boten. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we uw boot niet alleen snel maar ook veilig en voordelig bergen en slopen. Wij leveren deze service door heel Nederland.

Offerte aanvragen:
Direct hulp nodig? Bel:

085 – 30 35 871

Veelgestelde vragen

Heeft u meer vragen over het bergen van uw boot? Ontdek de meest gestelde vragen aan ons bootbergingsbedrijf.

Als uw boot gezonken is of is vastgelopen dan zoekt u natuurlijk een snelle oplossing. Veel bergingsbedrijven rekenen daarom te hoge tarieven. Zorg ervoor dat u in zee gaat met een specialist op het gebied van boten bergen en niet teveel betaalt. Vraag daarom meer informatie aan en bel onze specialisten als u een boot wilt laten bergen met spoed.

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de boot en het materiaal. Het materiaal bepaalt vaak het gewicht. In sommige gevallen dekt de waarde van de onderdelen de kosten van de bergingsdienst.

In het geval van spoed kunnen we binnen een aantal uur op locatie zijn. Ook op moeilijk bereikbare plekken kunnen we vaak binnen 24 uur zijn. Bel direct in het geval van spoed of maak online een afspraak.

We bergen uw boot op onze bootsloperij. Hier gaat ons team het vaartuig zorgvuldig demonteren. Bruikbare onderdelen worden verkocht of gerecycled.

FAQ_Bootbergingsbedrijf.nl