Over ons

Direct hulp nodig? Bel:

Nr. 1 bergingsbedrijf voor boten

Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het afvoeren, bergen en zorgvuldig slopen van boten. Geen boot is te groot of klein voor ons. Zelfs boten van meer dan 10 meter kunnen wij slopen in onze werkplaats.

Dankzij een jarenlange samenwerking met diverse transportbedrijven op het gebied van boten zorgen wij ervoor dat u altijd de garantie heeft dat uw gezonken boot snel uit het water wordt gelicht en veilig wordt geborgen.

In de meeste gevallen zorgen we ervoor dat uw boot of schip kosteloos wordt afgevoerd. Omdat de onderdelen nog steeds waarde kunnen vertegenwoordigen hoeft u in die gevallen niet te betalen voor het bergen van uw boot.

✔︎ Service binnen 24 uur

✔︎ Landelijk bergingsbedrijf

✔︎ 25 jaar in het vak

nummer-1-bergingsbedrijf

Boot volgelopen of gezonken? Bel direct

Is uw boot gezonken, verwaarloosd of volgelopen met water? Indien het om een spoedsituatie gaat kunt u het beste bellen. Wij zijn snel op locatie om uw boot te hozen en uit het water te lichten. Indien nodig zullen we uw boot bergen.

Al ruim 25 jaar ervaring als bergingsbedrijf

0
Jaar Ervaring
0 +
Professionele Boten
0 +
Boten Gesloopt

Wij zijn al sinds 1993 dé specialist op het gebied van bergen, van zowel grote als kleine boten.

Snelle bergingsdienst

Elke eigenaar van een boot heeft de verplichting om ervoor te zorgen dat het vaartuig niet verwaarloosd achterblijft. Wilt u een oud schip opruimen? Of is uw boot gezonken? Dan zijn wij snel ter plaatse met een boot en kraan indien nodig om uw vaartuig te bergen.

Duurzaam gerecycled

Als het bergen van uw boot voltooid is kunt u ervoor kiezen om het te laten slopen bij onze bootsloperij. Wij zorgen ervoor dat bruikbare onderdelen een nieuw plekje vinden en dat andere onderdelen zoveel mogelijk gerecycled worden. In veel gevallen dekt u hiermee ook de kosten van onze bergingsdienst.

''Want wie het roer van het schip van staat hanteert, moet slechts het algemeen belang en niet zichzelf dienen.''

Erasmus
(Nederlands filosoof)