Bootsloperij

Direct hulp nodig? Bel:

Grootste bootsloperij

Naast onze bergingsdienst beschikken wij ook over een eigen bootsloperij. U kunt bij ons terecht voor het slopen van zowel grote als kleine boten. Zelfs schepen van meer dan 10m kunt u door ons laten demonteren. Zoveel mogelijk onderdelen worden hierbij gerecycled.

✓ Milieuvriendelijk slopen
✓ Snelle ophaaldienst
✓ Nr. 1 bootsloperij

Offerte aanvragen

Grootste-bootsloperij

Ophaaldienst met spoedservice

De meeste boten die door ons gesloopt worden komen terecht bij ons doordat ze gezonken zijn of zijn volgelopen met water. Wij hebben daarom een eigen ophaaldienst die in heel Nederland binnen een dag op locatie kan zijn om boten op te halen, ook een verwaarloosde boot kunt u het beste laten verwijderen. U riskeert hiermee gevaar voor andere booteigenaren en een milieuboete voor uzelf. Bel daarom direct als u een boot met spoed wilt laten ophalen en slopen.

Meer dan een bootsloperij

Wij slopen niet alleen boten en schepen. Wij zorgen er ook voor dat uw boot netjes uit het water wordt gelicht en veilig wordt geborgen.

De eerste stap is het hozen en lichten van de boot. Met onze pomp en kraan wordt uw boot snel uit het water gelicht.

Onze ophaaldienst komt het vaartuig vervolgens ophalen en veilig afvoeren. Kies de gewenste locatie.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het bergen van boten. We zorgen dat uw boot naar een veilige haven wordt gebracht.

Omdat oude boten een risico voor het milieu vormen is het belangrijk om de boot zo snel mogelijk te slopen.

Boot duurzaam laten slopen

Het slopen van uw oude boot gebeurt op een duurzame manier. Zoveel mogelijk onderdelen worden opnieuw gebruikt in een andere boot of worden gerecycled indien mogelijk. Omdat wij de boot slopen voor onderdelen, kunnen we de bergingsdienst vaak kosteloos verzorgen. Vraag meer informatie aan.

Bootsloperij-inschakelen

Bootsloperij inschakelen

Wij zorgen ervoor dat uw boot snel, veilig en efficiënt wordt opgehaald en gedemonteerd.

Het maakt niet uit hoe groot of klein uw boot is. U kunt contact opnemen met ons om het vaartuig op te halen en te laten afvoeren. In sommige gevallen kost dat geld, in andere gevallen kunnen we de bootsloperij volledig kosteloos verzorgen. Geef door om wat voor boot het gaat, het formaat en het materiaal is vooral belangrijk hierbij. U ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een vrijblijvend voorstel.

1. Offerte aanvraag
2. Afspraak maken
3. Boot bergen
4. Boot slopen